Ördögbatyu

4 fő részére

Nehézség:

közepes

hozzávalók 4 személyre

  • 70 dkg sertéskaraj
  • 30 dkg főtt, füstölt csülök
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál torma
  • 12 dkg liszt
  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 2 db tojás
  • 70 dkg burgonya
  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 1 fej vöröskáposzta

Elkészítés

A kockára vágott főtt, füstölt csülköt mustárral, tormával összekeverjük, majd a felszereletelt karajokat megsózzuk, és ezzel megtöltjük, panírozzuk. Bő forró olajban kisütjük. Egy serpenyőben lepirítjuk a szalonnát a hagymával, és hozzáöntjük a főtt, kockázott burgonyát. A burgonya mellé vörös káposztát adunk, és ráhelyezzük a húsokat.

Megjegyzés

A receptet "www.allforgirls.freeblog.hu" néven küldték be.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.