Ördögbatyu
4 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók 4 személyre
- 70 dkg sertéskaraj
- 30 dkg főtt, füstölt csülök
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál torma
- 12 dkg liszt
- 12 dkg zsemlemorzsa
- 2 db tojás
- 70 dkg burgonya
- 20 dkg kolozsvári szalonna
- 15 dkg vöröshagyma
- 1 fej vöröskáposzta
Elkészítés
A kockára vágott főtt, füstölt csülköt mustárral, tormával összekeverjük, majd a felszereletelt karajokat megsózzuk, és ezzel megtöltjük, panírozzuk. Bő forró olajban kisütjük. Egy serpenyőben lepirítjuk a szalonnát a hagymával, és hozzáöntjük a főtt, kockázott burgonyát. A burgonya mellé vörös káposztát adunk, és ráhelyezzük a húsokat.
Megjegyzés
A receptet "www.allforgirls.freeblog.hu" néven küldték be.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.