Zserbó

8 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 50 dkg liszt
  • 20 dkg zsír
  • 2 tojás sárgája
  • 1 egész tojás
  • 2 dkg élesztő
  • 1 késhegynyi szalalkáli
  • 3 evőkanál cukor
  • 1 citrom héja

töltelék

  • lekvár
  • darált dió

tetejére

  • csokimáz

Elkészítés

A hozzávalókat összekeverjük, majd 3 lapban kinyújtjuk. Az első lapot a tepsire helyezzük, majd a fele lekvárt rákenjük, a fele diót rászórjuk. Ezután a második lap következik, a lekvár, dió, majd a harmadik lap. Megsütjük. A csokimázt rákenjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

MARGIT31 írta 2009-08-23 19:16:11-kor:
EZ FINCSI MINDEN GYEREK SZERETI ÜDV HELLERNÉ