Túrópuding
4 fő részére
Nehézség:
kezdőknek
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 50 dkg túró
- 4 evőkanál cukor
- 3 evőkanál tejszín
- 3 tojássárgája
- 1 citromhéj
- tojásfehérje
Elkészítés
A sütőt 200 Celsius fokra melegítsük fel. A tojássárgáját keverjük habosra a cukorral, majd tegyük bele a túrót, a tejszínt és a citromhéjat. Végül óvatosan kézzel nagy körkörös mozdulatokkal dolgozzuk bele a kemény habbá vert fehérjét. Ezt tegyük 2 vagy 3 dl-es bögrébe úgy, hogy csak háromnegyed részig töltsük meg. 20-30 percre tegyük be a sütőbe.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.