Spenót

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • olaj
  • 3 fakanálnyi liszt
  • fokhagyma
  • 2 dl tej
  • 2 zacskó spenót

Elkészítés

2 edényben dolgozunk: Olajat teszünk az edénybe. Miután forró, 3 fakanál lisztet rakunk hozzá, és világosbarnára pirítjuk. Hozzáadjuk a tejet. Rögtön levesszük a tűzről, hogy besűrűsödjön. A spenótot feltesszük a tűzre. Nem kell előtte felolvasztani. Miután meleg, beleöntjük a mártást. Kb. 10 percig hagyjuk a tűzön, amíg fel nem forr. Megsózzuk. Fokhagymát is tehetünk bele.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.