Spenót
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- olaj
- 3 fakanálnyi liszt
- fokhagyma
- 2 dl tej
- 2 zacskó spenót
- só
Elkészítés
2 edényben dolgozunk: Olajat teszünk az edénybe. Miután forró, 3 fakanál lisztet rakunk hozzá, és világosbarnára pirítjuk. Hozzáadjuk a tejet. Rögtön levesszük a tűzről, hogy besűrűsödjön. A spenótot feltesszük a tűzre. Nem kell előtte felolvasztani. Miután meleg, beleöntjük a mártást. Kb. 10 percig hagyjuk a tűzön, amíg fel nem forr. Megsózzuk. Fokhagymát is tehetünk bele.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.