Serpenyősrostélyos
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 60 dkg rostélyos-szelet
- 5 evőkanál olaj
- 2-3 db hagyma
- 1 evőkanál pirospaprika
- 1 kg burgonya
Elkészítés
Kiverjük a rostélyosokat, forró zsírban pirosra sütjük. Ugyanabban az edényben, amelyikben a húst sütöttük, az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával, felengedjük egy kevés vízzel. Visszatesszük a húsokat, puhára pároljuk. Ha a víz elpárolgott, pótoljuk. Miután a hús kész, kivesszük az edényből, és megpároljuk a burgonyát. A burgonyát a szeletek köré tálaljuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.