Serpenyősrostélyos

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 60 dkg rostélyos-szelet
  • 5 evőkanál olaj
  • 2-3 db hagyma
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 1 kg burgonya

Elkészítés

Kiverjük a rostélyosokat, forró zsírban pirosra sütjük. Ugyanabban az edényben, amelyikben a húst sütöttük, az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával, felengedjük egy kevés vízzel. Visszatesszük a húsokat, puhára pároljuk. Ha a víz elpárolgott, pótoljuk. Miután a hús kész, kivesszük az edényből, és megpároljuk a burgonyát. A burgonyát a szeletek köré tálaljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.