Saslik
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- csirke- vagy sertéshús
- kolbász
- húsos szalonna
- vöröshagyma
- olaj
- só
- bors
- fokhagyma
Elkészítés
A húst darabokra vágjuk, majd egy nagyobb edénybe helyezzük. Leöntjük olajjal, sózzuk, borsozzuk. A zúzott fokhagymát is beletesszük, összekeverjük, 24 órán keresztül állni hagyjuk. Egy saslik pálcikára sorban tűzdeljük a hagymát, kolbászt, húst, szalonnát. A csirkés változat kb. fél óra alatt készül, a sertéshúsos változat kb. 15-20 perccel később.
Megjegyzés
A csirkés nekem jobban ízlik. Időigényes.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.