Saslik

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • csirke- vagy sertéshús
  • kolbász
  • húsos szalonna
  • vöröshagyma
  • olaj
  • bors
  • fokhagyma

Elkészítés

A húst darabokra vágjuk, majd egy nagyobb edénybe helyezzük. Leöntjük olajjal, sózzuk, borsozzuk. A zúzott fokhagymát is beletesszük, összekeverjük, 24 órán keresztül állni hagyjuk. Egy saslik pálcikára sorban tűzdeljük a hagymát, kolbászt, húst, szalonnát. A csirkés változat kb. fél óra alatt készül, a sertéshúsos változat kb. 15-20 perccel később.

Megjegyzés

A csirkés nekem jobban ízlik. Időigényes.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.