Pásztortarhonya

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 50 dkg tarhonya
  • 25 dkg kolbász
  • 80 dkg burgonya
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • bors

Elkészítés

Egy nagyobb edénybe olajat teszünk. Miután felmelegedett, a tarhonyát benne aranysárgára pirítjuk. Hozzákeverjük az apróra vágott hagymát, amit megfonnyasztunk benne. Megszórjuk pirospaprikával és felengedjük 1-2 dl vízzel. Rögtön öntsük fel vízzel, hogy ne keseredjen meg a paprika. Hozzáadjuk az apró kockára vágott burgonyát. Felöntjük 1 liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a karikára vágott kolbászt.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.