Márványlinzer
8 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
tészta
- 40 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 20 dkg margarin
- 1 csomag sütőpor
- 3 tojássárgája
- tejföl
töltelék
- 15 dkg darált dió
- rum
- 8 dkg porcukor
- tej
Elkészítés
A cukrot a puha margarinnal, meg a tojássárgájával habosra kavarjuk, majd a lisztet meg a sütőport is hozzáadjuk. A tojásfehérjéket keményre verjük, majd a masszához adjuk. 3 részre osztjuk, az egyikbe kakaót teszünk. A kakaós lapot szétmorzsoljuk, beletesszük a diót, egy kicsi rumot, a porcukrot, és annyi tejet, hogy kenhető legyen. Megtöltjük a lapot.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.