Kaszinórostélyos
4 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók 4 személyre
- 60 dkg rostélyos
- 6 evőkanál olaj
- 2 fej vöröshagyma
- 4 db zöldpaprika
- 3 db paradicsom
- 80 dkg burgonya
- 1 evőkanál pirospaprika
- só
- 5 dl sótlan csontlé
- köménymag
- fokhagyma
Elkészítés
A rostélyokat felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, elősütjük. Lábasba rakjuk. A visszamaradt olajon a kis kockákra vágott hagymát megpirítjuk, pirospaprikával megszórjuk, kevés vízzel felengedjük, a húsra öntjük. Ízesítjük sóval, köménymaggal. Fedő alatt megpároljuk. Amikor a hús már majdnem kész, kivesszük az edényből. Dominóra vágott burgonyát helyezünk bele, felöntjük a csontlével, negyedekbe vágott zöldpaprikát, paradicsomot teszünk bele, készre pároljuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.