Jércesaláta
4 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók
- 50 dkg főtt vagy sült jérce
- 20 dkg burgonya
- 30 dkg alma
- 2 kiskanál só
- 10 dkg csemegeuborka
- 10 dkg citrom
- 5 db főtt tojás
- 2 db fejes saláta
a majonézmártáshoz
- 80 dkg majonéz
- 1 dl citromlé
- 1 kiskanál őrölt fehér bors
- 3 dl tejszín
- 3 kiskanál só
Elkészítés
A jércét, a héjában megfőtt és hámozott burgonyát, hámozott almát, főtt tojást, a csemege uborkát és a fejes salátát metéltre vágjuk. Összekeverjük ezeket a majonézmártással.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.