Jércesaláta

4 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

hozzávalók

  • 50 dkg főtt vagy sült jérce
  • 20 dkg burgonya
  • 30 dkg alma
  • 2 kiskanál só
  • 10 dkg csemegeuborka
  • 10 dkg citrom
  • 5 db főtt tojás
  • 2 db fejes saláta

a majonézmártáshoz

  • 80 dkg majonéz
  • 1 dl citromlé
  • 1 kiskanál őrölt fehér bors
  • 3 dl tejszín
  • 3 kiskanál só

Elkészítés

A jércét, a héjában megfőtt és hámozott burgonyát, hámozott almát, főtt tojást, a csemege uborkát és a fejes salátát metéltre vágjuk. Összekeverjük ezeket a majonézmártással.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.