Hókocka
8 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 30 dkg liszt
- 7 dkg margarin
- 3 evőkanál porcukor
- 1 tojás
- egy kevés tejbe megfuttatott 1 dkg szalalkáli
krém
- 4 evőkanál liszt
- 4 dl tejjel összefőzzük
- 18 dkg margarin
- 10 dkg vaj
- 8 dkg porcukor
- 1 tojás
- 2 csomag vaníliás cukor
Elkészítés
Tészta: A hozzávalókat összegyúrjuk, és 3 részben sütjük. Krém: A lisztet a tejjel összefőzzük. A vajat, a margarint, a cukrot, a vaníliás cukrot meg a tojást habosra keverjük, és ha kihűlt a tejes massza, egybekeverjük. A sütemény tetejét megszórjuk porcukorral.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.