Huszárcsók

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 14 dkg vaj
  • 18 dkg finom liszt
  • 10 dkg cukor
  • reszelt citromhéj
  • 1 db tojássárgája

kenéshez

  • tojásfehérje

tölteléknek

  • lekvár

Elkészítés

A hozzávalókat tésztává gyúrjuk, majd apró golyókká formáljuk, a golyók közepét ujjunkkal benyomjuk. Tetejét tojásfehérjével bekenjük, vagdalt mogyoróba mártjuk. Előmelegített sütőben mérsékelt lángon 15-17 percig sütjük. Ha kihűlt a tészta, a horpadásokat megtöltsük lekvárral.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.