Holdacska

8 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 35 dkg liszt
  • 15 dkg zsír
  • 18 dkg cukor
  • 1 citrom leve
  • 6 tojás sárgája
  • 1 pici szódabikarbóna

krém

  • 18 dkg cukor
  • 18 dkg dió
  • 6 tojás fehérje habbá verve

a tésztára kenni

  • lekvár

Elkészítés

A tészta hozzávalóit összekeverjük, megsütjük. A töltelék hozzávalóit is összekeverjük. A megsült tésztára lekvárt kenünk, majd rá a krémet. Ha kihűlt, pogácsaszaggatóval holdacskákat szúrunk ki.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.