Hentestokány
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 60 dkg sertéskaraj
- 15 dkg füstölt szalonna
- 20 dkg gépsonka
- 10 dkg ecetes uborka
- őrölt bors
- só
- olaj
- mustár
Elkészítés
A húst vékony csíkokra vágjuk, majd elősütjük kevés olajon. Ugyan ebbe az edénybe beletesszük az apróra vágott sonkát, majd pár perc múlva a hagymát. Mikor már majdnem kész, beleforgatjuk az apróra vágott szalonnát. A vékony csíkokra vágott uborkát is belerakjuk, majd a húst. Sózzuk, borsozzuk, egy kis mustárral ízesítjük, majd készre pároljuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.