Halpaprikás

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 1 kg tengeri hal
  • 3 db paradicsom
  • 3 db paprika
  • 8 db hagyma
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 2 kiskanál só
  • 4 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál liszt
  • 5 dl tejföl

Elkészítés

Egy edényben felmelegítjük az olajat, majd az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk benne, megszórjuk pirospaprikával, pár másodpercnyi keverés után felöntjük 1 dl vízzel. Megsózzuk. Beletesszük az apró kockára vágott paradicsomot és paprikát, legvégül a halat. Felöntjük annyi vízzel, amennyi épp ellepi. Körülbelül 20-25 percig főzzük. Majd kivesszük a halat, az edényben maradt lét behabarjuk. Miután a behabart lé kihűlt, összeturmixoljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.