Halpaprikás
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 1 kg tengeri hal
- 3 db paradicsom
- 3 db paprika
- 8 db hagyma
- 1 evőkanál pirospaprika
- 2 kiskanál só
- 4 evőkanál olaj
- 2 evőkanál liszt
- 5 dl tejföl
Elkészítés
Egy edényben felmelegítjük az olajat, majd az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk benne, megszórjuk pirospaprikával, pár másodpercnyi keverés után felöntjük 1 dl vízzel. Megsózzuk. Beletesszük az apró kockára vágott paradicsomot és paprikát, legvégül a halat. Felöntjük annyi vízzel, amennyi épp ellepi. Körülbelül 20-25 percig főzzük. Majd kivesszük a halat, az edényben maradt lét behabarjuk. Miután a behabart lé kihűlt, összeturmixoljuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.