Gombavagdalt
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 60 dkg gomba
- vöröshagyma
- só
- őrölt bors
- petrezselyem
- 1 db tojás
- zsemlemorzsa
Elkészítés
A gombákat megtisztítjuk, megmossuk, apró darabokra vágjuk. A kis kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk a forró olajban, majd beletesszük az apró darabokra vágott gombát, megsózzuk, megborsozzuk, majd megszórjuk az kicsikre vágott petrezselyemmel. Mikor elkészítjük, félretesszük, hagyjuk kihűlni. Ezután a felvert tojással összegyúrjuk a gombát, majd pogácsákat formálunk belőle. Zsemlemorzsába forgatjuk, majd bő olajban kisütjük. Rizzsel vagy főzelékhez finom.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.