Gombamártás
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 15 dkg gomba
- zöldpetrezselyem
- olaj
- 1 kis fej apróra vágott hagyma
- 2 evőkanál liszt
- 1 bögre csontleves
- 1 pohár tejföl
Elkészítés
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, apró darabokra vágjuk. A vágott hagymát olajon megpirítjuk, majd a hagymát is beletesszük, kb. 5 percen át főzzük együtt. Meghintjük 1 evőkanál liszttel, sózzuk, borsozzuk, felengedjük a csontlevessel. Behabarjuk 1 kanál liszttel és 2 kanál tejföllel. Pár percig még forraljuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.