Fasírt

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • darált hús
  • apróra vágott hagyma
  • fokhagyma
  • tojás
  • zsemle
  • tej
  • bors

panírozáshoz

  • zsemlemorzsa vagy gríz

sütéshez

  • olaj

Elkészítés

A zsömlét beáztatjuk a tejbe, felaprítjuk a hagymát. Mindent belekeverünk a darált húsba. Tenyér nagyságú fasírtokat készítünk belőle, beleforgatjuk zsemlemorzsába vagy grízbe, és forró olajban kisütjük. Tölthetünk az olajhoz egy kis vizet, így puhább lesz, világosak lesznek. Nem muszáj olajban kisütni, gőzölhetjük is.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.