Csokiszalámi
8 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 20 dkg porcukor
- 1 kocka margarin (25 dkg)
- 2 tojás
- 2 evőkanál kakaó
- 1 csomag tortalap (nápolyi) vagy háztartási keksz apróra tördelve
- 2 csomag csokipuding
- 10 dkg apróra vágott dió
Elkészítés
A margarint és a cukrot felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a kakaót. A tűzről levesszük és belekeverjük a pudingot. Egy kicsit hűlni hagyjuk, majd a felvert tojásokat óvatosan belekeverjük. A végén az összetört tortalapot belekeverjük. Egy őzgerinc formába folpackot teszünk, beletesszük a masszát, majd beletesszük a hűtőbe.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.