Cigánypecsenye II
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 60 dkg vesepecsenye
 - 20 dkg füstölt szalonna
 - 10 gerezd fokhagyma
 - 4 evőkanál olaj
 - 2 fej vöröshagyma
 - só
 - bors
 - pirospaprika
 
Elkészítés
A zúzott fokhagymát olajban elkeverjük. A húst megmossuk, szeletekre vágjuk majd a vékonyra szelt szalonnaszeleteket a bélszínre tűzdeljük a fogvájókkal. Megborsozzuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, a forró olajban üvegesre pároljuk. A húst a fokhagymával bekenjük, megfűszerezzük, majd a vöröshagymára helyezzük. Miután megsült, pirospaprikával meghintjük.

Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.