Suhajda

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 25 dkg tejcsoki

töltelék

  • 15 dkg cukor
  • 1 dl tej
  • 2 és fél dkg csokoládé
  • 12 dkg vaj
  • 5 dkg darált, pörkölt mogyoró

Elkészítés

A mignonpapírokat megkenjük az előzőleg vízgőzön felolvasztott csokoládéval. Betesszük a hűtőbe. A tejet felforraljuk, majd a csokoládét beletesszük, és addig keverjük, míg a csoki elolvad. A tűzről levesszük, hozzáadjuk a puha vajat és a mogyorót. A megdermedt csokira rátesszük a tölteléket, a maradék csokival a tetejét átkenjük és visszatesszük a hűtőbe. A kész süteményről a mignonpapírt lehúzzuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.