Suhajda
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 25 dkg tejcsoki
töltelék
- 15 dkg cukor
- 1 dl tej
- 2 és fél dkg csokoládé
- 12 dkg vaj
- 5 dkg darált, pörkölt mogyoró
Elkészítés
A mignonpapírokat megkenjük az előzőleg vízgőzön felolvasztott csokoládéval. Betesszük a hűtőbe. A tejet felforraljuk, majd a csokoládét beletesszük, és addig keverjük, míg a csoki elolvad. A tűzről levesszük, hozzáadjuk a puha vajat és a mogyorót. A megdermedt csokira rátesszük a tölteléket, a maradék csokival a tetejét átkenjük és visszatesszük a hűtőbe. A kész süteményről a mignonpapírt lehúzzuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.