Sacher-torta
8 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 9 db tojás
- 21 dkg dkg cukor
- 21 dkg vaj
- 21 dkg csokoládé
- 15 dkg liszt
- barackíz
- csokoládémáz
Elkészítés
A vajat a cukorral habosra keverjük. Majd az olvasztott csokoládét, tojássárgákat, a lisztet is hozzákeverjük. Félretesszük a gépet, és kézzel beledolgozzuk a keményre vert habot. Előmelegített sütőben mérsékelt tűzön sütjük 40 percen keresztül 2 lapban. A lapokat barackízzel összeragasztjuk, majd vajjal vagy tejjel elkevert olvasztott csokoládéval bevonjuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.