Moskauer
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 10 dkg vaj
- 10 dkg liszt
- 10 dkg cukor
- 2 evőkanál tiszta méz
- 6 dkg felaprított mandula
Elkészítés
Felmelegítsük a sütőt 180 fokra. Kibéleljük a tepsit sütőpapírral. A puha vajat, a cukrot, a mézet gőz fölött felolvasszuk. Majd egy külön edényben belekeverjük a lisztet és a mandulát. A keverékből kanálnyi adagokat rakunk a sütőlemezre, majd szétlapítjuk kb. 10 mm-nyire. Kb. 10 percig sütjük, amíg ropogós és barna nem lesz. Közben felolvasztjuk a csokoládét. Rákenjük a moskauer aljára.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.