Kaszinórostélyos

4 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

hozzávalók 4 személyre

  • 60 dkg rostélyos
  • 6 evőkanál olaj
  • 2 fej vöröshagyma
  • 4 db zöldpaprika
  • 3 db paradicsom
  • 80 dkg burgonya
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 5 dl sótlan csontlé
  • köménymag
  • fokhagyma

Elkészítés

A rostélyokat felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, elősütjük. Lábasba rakjuk. A visszamaradt olajon a kis kockákra vágott hagymát megpirítjuk, pirospaprikával megszórjuk, kevés vízzel felengedjük, a húsra öntjük. Ízesítjük sóval, köménymaggal. Fedő alatt megpároljuk. Amikor a hús már majdnem kész, kivesszük az edényből. Dominóra vágott burgonyát helyezünk bele, felöntjük a csontlével, negyedekbe vágott zöldpaprikát, paradicsomot teszünk bele, készre pároljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.