Májgombóc

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • vöröshagyma
  • 1-2 evőkanál olaj
  • 2 db zsemle
  • tej
  • 12-15 dkg darált borjú- vagy marhamáj
  • 2-3 egész tojás
  • bors
  • 5-6 evőkanál finomliszt

Elkészítés

A zsemléket áztassuk be a tejbe. A vöröshagymát lereszeljük, forró olajban megfonnyasztjuk. Hozzátesszük a zsemlét, és addig kavargatjuk, míg felmelegszik. Vegyük le a tűzről. Mikor kihűlt, hozzáadjuk a májat, a tojást, sót, borsot, majd a lisztet. Lisztes kézzel diónyi gombócokat formálunk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.