Hentestokány

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 60 dkg sertéskaraj
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg gépsonka
  • 10 dkg ecetes uborka
  • őrölt bors
  • olaj
  • mustár

Elkészítés

A húst vékony csíkokra vágjuk, majd elősütjük kevés olajon. Ugyan ebbe az edénybe beletesszük az apróra vágott sonkát, majd pár perc múlva a hagymát. Mikor már majdnem kész, beleforgatjuk az apróra vágott szalonnát. A vékony csíkokra vágott uborkát is belerakjuk, majd a húst. Sózzuk, borsozzuk, egy kis mustárral ízesítjük, majd készre pároljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.