Gombavagdalt

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 60 dkg gomba
  • vöröshagyma
  • őrölt bors
  • petrezselyem
  • 1 db tojás
  • zsemlemorzsa

Elkészítés

A gombákat megtisztítjuk, megmossuk, apró darabokra vágjuk. A kis kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk a forró olajban, majd beletesszük az apró darabokra vágott gombát, megsózzuk, megborsozzuk, majd megszórjuk az kicsikre vágott petrezselyemmel. Mikor elkészítjük, félretesszük, hagyjuk kihűlni. Ezután a felvert tojással összegyúrjuk a gombát, majd pogácsákat formálunk belőle. Zsemlemorzsába forgatjuk, majd bő olajban kisütjük. Rizzsel vagy főzelékhez finom.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.