Gombamártás

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 15 dkg gomba
  • zöldpetrezselyem
  • olaj
  • 1 kis fej apróra vágott hagyma
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 bögre csontleves
  • 1 pohár tejföl

Elkészítés

A gombát megtisztítjuk, megmossuk, apró darabokra vágjuk. A vágott hagymát olajon megpirítjuk, majd a hagymát is beletesszük, kb. 5 percen át főzzük együtt. Meghintjük 1 evőkanál liszttel, sózzuk, borsozzuk, felengedjük a csontlevessel. Behabarjuk 1 kanál liszttel és 2 kanál tejföllel. Pár percig még forraljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.