Fűszeres húspogácsa
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 60 dkg darált sertéshús
- 2 db zsömle, beáztatva
- 2 tojás
- 2 fej vöröshagyma
- 3 evőkanál olaj
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- 1 evőkanál pirospaprika
Elkészítés
A zsemlét beáztatjuk. A tojásokat alaposan megmossuk, majd letöröljük. Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre megpároljuk. Egy nagyobb tálba belerakjuk a darált húst, a kicsavart zsemlét, a tojást, a vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, sót, borsot, pirospaprikát. Eldolgozzuk. Vizes kézzel pogácsákat formázunk belőle.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.